Εκτέλεσαν με 22 σφαίρες τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο

Δολοφόνησαν τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο. Δύο άτομα με μοτοσυκλέτα προσέγγισαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Στεφανάκος, στη λεωφόρο Αθηνών 302, στο Χαϊδάρι. Ο συνεπιβάτης της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε εναντίον του 22 φορές, με καλάσνικοφ.

Η αστυνομία αναζητά μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, κλεμμένη.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί το περασμένο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενος τις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, πριν τον συλλάβουν τελικά τον Ιανουάριο του 2008: το ένα για την ηθική αυτουργία των Κώστα Κουτελιέρη και Γιάννη Κάτσιου (26/08/2006) στο Περιστέρι και το άλλο για την απόδραση των Αλκέτ Ριζάι (φυσικού αυτουργού της δολοφονίας) και Βασίλη Παλαιοκώστα (04/06/2006) με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.

Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για σύσταση και συμμορία, εκβιάσεις και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τελευταία καταδίκη του ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2006 (σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για τη μεγάλη υπόθεση με τους 44 κατηγορούμενους για προστασία και λαθρεμπόριο που πιάστηκαν το 2002).


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …