Εργαζόμενοι θύματα της ιλαράς-Μία με επιπλοκές

Τέσσερις γιατροί και ένας τεχνολόγος του νοσοκομείου Ευαγγελισμός νόσησαν από ιλαρά, σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων του νοσοκομείου, Ηλία Σιώρα, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως ανέφερε ο κ. Σιώρας μία εκ των ασθενών ιατρών νοσηλεύεται με επιπλοκές πνευμονίας, ενώ κάλεσε όσους γεννηθεί μετά το 1975 και έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, να σπεύσουν να κάνουν και τη δεύτερη.

Σχετικά με την εξέταση αντισωμάτων, με την οποία διαπιστώνεται εάν έχει πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος εμβολιασμός ή όχι, ο κ. Σιώρας τόνισε ότι αυτή δεν αποτελεί πανάκεια, καλώντας όσους ανήκουν στην παραπάνω ηλικιακή κατηγορία να προχωρήσουν σε μία ακόμη δόση του εμβολίου, καθώς δεν επιβαρύνει τον οργανισμό, ενώ πρόσθεσε πως πολλά νοσοκομεία δεν έχουν τα αντιδραστήρια για να πραγματοποιήσουν την εξέταση αυτήν.


 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …