H ΓΣΕΕ στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ

Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στην Καπνοβιομηχανία Ξάνθης, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον τους, αναμένοντας την αυριανή δικαστική απόφαση που θα κρίνει εάν θα υπάρξει αναστολή ή όχι του προστίμου που καλείται να καταβάλλει η ΣΕΚΑΠ.

"Οι 180 εργαζόμενοι μαζί με τις οικογένειές τους, αγωνίζονται για τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρείας και κατ΄επέκταση τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας τους.

Η Συνομοσπονδία στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στη ΣΕΚΑΠ και τάσσεται υπέρ της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησης, με γνώμονα πάντα το συμφέρον των εργαζομένων".


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …