Μία η θέση-Προθεσμία έως 22 Ιανουαρίου

Να συνεργάζεται με υπομονή και σεβασμό με τις/τους εξυπηρετούμενους/ες ώστε να υπάρχει διασφάλιση ότι υπάρχει σωστή επικοινωνία και ότι οι εξυπηρετούμενοι/ες κατανοούν απόλυτα όλες τις συζητήσεις και διαδικασίες, θα πρέπει το άτομο που θα επιλεγεί για την θέση του "Διερμηνέας – Γαλλικά", που ζητείται για χρόνο 5 μηνών στην περιοχή της Αθήνας, από το Κέντρο Γυναικείων Μελετών & Ερευνών «ΔΙΟΤΙΜΑ» .

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Άριστη γνώση Γαλλικών
  • Άριστη γνώση της ελληνικής ή και Αγγλικής (προφορική – γραπτή)
  • Βασικές γνώσεις χρήσης Η/Υ και ίντερνετ
  • Προηγούμενη εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών διερμηνείας (και εθελοντική) σε γυναίκες πρόσφυγες.

Περιγραφή εργασιών:

  • Να μεταδίδει επακριβώς το περιεχόμενο και το ύφος της προφορικής επικοινωνίας.
  • Να συνεργάζεται με υπομονή και σεβασμό με τις/τους εξυπηρετούμενους/ες ώστε να υπάρχει διασφάλιση ότι υπάρχει σωστή επικοινωνία και ότι οι εξυπηρετούμενοι/ες κατανοούν απόλυτα όλες τις συζητήσεις και διαδικασίες.
  • Να συνοδεύει τις/τους εξυπηρετούμενες/ους μαζί με την/τον κοινωνικό λειτουργό ή ψυχολόγο όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
  • Να συνεργάζεται με όλα τα μέλη της υπόλοιπης ομάδας.

Προθεσμία υποβολής 22/01/2017

Για να υποβάλετε αίτηση στείλτε το βιογραφικό στο hr.diotima@gmail.com σημειώνοντας στο θέμα UNHCR_IN_ATH_FR . Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου (Name_CV)


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …