Νέα προσβολή για τον Ελληνικό λαό από τον Πάγκαλο(VIDEO)

«Τα Σκόπια ας λέγονται Αθήνα ή Σπάρτη, εμένα όταν μου εμφάνισε το θέμα το 1992 ο Σαμαράς η απάντηση μου ήταν να ονομαστούν όπως θέλουν», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, ενώ χαρακτήρισε σωστή τη θέση του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ, ότι η Ελλάδα δεν έχει την αποκλειστικότητα στη χρήση του όρου Μακεδονία.

«Είναι τιμή να μας αντιγράφουν. Είναι τιμή μας να αντιγράφουν τον Μέγα Αλέξανδρο. Οι αντιδράσεις προέρχονται από κόμπλεξ που έχουν όλοι οι ύποπτοι κύκλοι», πρόσθεσε ο κ. Πάγκαλος.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο Πάνος Καμμένος να ζητήσει δημοψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων, απάντησε: «600.000 ψήφισαν τον Σώρρα, μην μου λέτε για λαό. Ένας λαός ηλιθίων δεν μπορεί να κάνει δημοψηφίσματα».


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …