Σάλος από τις ζεμπεκιές εργαζομένων στα επείγοντα δημόσιου νοσοκομείου(VIDEO)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λέσβουένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Όπως αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου», ένας εργαζόμενος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών χόρεψε ζεϊμπέκικο ένα βράδυ κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, με τους γύρω του να του χτυπούν παλαμάκια. Μάλιστα, ένας εξ αυτών κάπνιζε μέσα στον χώρα του νοσοκομείου στο Τμήμα Επειγόντων.

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σχετικά με τα αναφερόμενα στο σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα διέταξε η διοικήτρια του νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού.

Σύμφωνα με αυτό, μέσα στον χώρο υποδοχής του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης στήθηκε εορταστικό «τρικούβερτο» γλέντι, το οποίο και μεταδόθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε ζωντανή σύνδεση από τους συμμετέχοντες σε αυτό μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Οι εικόνες έως και το μεσημέρι της Τρίτης παρέμεναν αναρτημένες σε κατάσταση «δημόσια» και προσβάσιμες από όλους τους επισκέπτες.

Η εφημερίδα δημοσιεύει και φωτογραφίες από το γλέντι με μπόλικο αλκοόλ, φαγητό, τσιγάρα, μπουζούκι και τουμπερλέκι και ζειμπέκικα σε γραφεία και στον χώρο των εξεταστηρίων ακόμα και ρίψη κυπέλλων εξετάσεων στο πάτωμα αντί πιάτων. Ενώ όπως φαίνεται συμμετείχαν εργαζόμενοι, νοσηλευτές και γιατροί καθώς και ιδιωτικοί φύλακες. Σύμφωνα με την εφημερίδα οι συμμετέχοντες φέρονται να λένε «τώρα είμαστε για x ray» και «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή».





 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας: Μπαίνουμε στα δάση για τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών

Επιδίωξη η βελτίωση του επιχειρησιακού σχεδιασμού της φετινής αντιπυρικής περιόδου Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε σήμερα ο …