Στον ΟΠΕΚΑ φέτος οι αιτήσεις για τα Οικογενειακά επιδόματα-1η πληρωμή

Στον ΟΠΕΚΑ, τον νέο φορέα, που θα δημιουργηθεί από τον μετασχηματισμό του ΟΓΑ θα γίνουν οι αιτήσεις για τα οικογενειακά επιδόματα του 2018

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Καρέλλας αναφορικά με τα οικογενειακά επιδόματα του πρώην ΟΓΑ είπε πως οι αιτήσεις θα γίνονται μέσω του νέου φορέα, ο οποίος θα αποκτήσει υπόσταση άμεσα, με την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου και θα αποδίδονται άμεσα.

Όπως εξήγησε ο νέος φορέας θα έχει αποκλειστικό ρόλο την απονομή όλων των προνοιακών και οικογενειακών επιδομάτων.

Όσο αφορά στην πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων, είπε πως θα καταβληθούν τον ερχόμενο Μάρτιο και ότι κατά πάσα πιθανότατα, η πληρωμή τους θα γίνεται κάθε δύο μήνες.

Σχετικά με τα υπόλοιπα προνοιακά είπε πως δεν είναι σίγουρο πότε θα ξεκινήσει η καταβολή τους, όμως στόχος είναι να έχουν δοθεί όλα τα επιδόματα μέχρι το Μάρτιο του 2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …