Μυστήριο στο σπίτι του αστυνομικού που δολοφόνησε παιδί, σύζυγο και πεθερά

Μια περίεργη υπόθεση έρχεται να «κουμπώσει» με την τραγωδία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους, όπου αστυνομικός δολοφόνησε την γυναίκα του, την πεθερά του και την 4χρονη κορούλα του, πριν αυτοκτονήσει.

Το σπίτι που εκτυλίχθηκαν οι φρικιαστικές σκηνές, βρέθηκε να έχει παραβιαστεί από άγνωστους διαρρήκτες.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι «Ε», ο θείος της άτυχης συζύγου του αστυνομικού ανέφερε πως γύρω στις 10:00 το πρωί, διαπίστωσε ότι η πλαϊνή πόρτα που οδηγεί στην κουζίνα, είχε παραβιαστεί.

Όπως ανέφερε, ειδοποιήθηκε από γείτονες ότι κάποια πόρτα χτυπούσε λόγω και των δυνατών ανέμων, και τότε πήρε στο σπίτι για να διαπιστώσει ότι έχει γίνει διάρρηξη. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Το σπίτι παρέμενε σφραγισμένο από την αστυνομία μετά το πολλαπλό έγκλημα, και κανείς δεν επιτρεπόταν να πλησιάσει.

«Υπήρχε μέσα καραμπίνα, δεν ξέρω τι απέγινε»

Όπως ανέφερε ο θείος της άτυχης Ελένης, οι αστυνομικοί δεν τον ενημέρωσαν τι ακριβώς είχε κλαπεί. Σημείωσε ωστόσο ότι στο σπίτι υπήρχε μια καραμπίνα, και δεν γνωρίζει εάν τις είχαν ήδη πάρει οι άνδρες της ασφάλειας ή αν την πήραν τώρα οι διαρρήκτες.

Ανέφερε επίσης ότι και ο ίδιος είχε στο σπίτι ένα πορτοφόλι του με 1350 ευρώ και κλειδιά του σπιτιού, που είναι πολύ πιθανό πλέον να τα έχουν πάρει οι διαρρήκτες.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …