Η δολοφονία ανοίγει «Bεντέτα» στα κυκλώματα της νύχτας(VIDEO)

Σε βεντέτα φαίνεται ότι κινδυνεύει να μετατραπεί η δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου, καθώς τα συναισθήματα των συνεργατών του είναι ανάμεικτα μετά το «μαφιόζικο» χτύπημα.

Μάλιστα, ένας από αυτούς φέρεται να δηλώνει ότι η δολοφονία του Στεφανάκου δεν θα μείνει αναπάντητη: «Είναι ένα σοκαριστικό περιστατικό, το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω ότι θα μείνει έτσι, θα έχει απάντηση».

Από την άλλη πλευρά, ένας άλλος εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, λέγοντας ότι «θέλω να πιστεύω ότι επειδή δεν βγαίνει πουθενά, αυτό να κλείσει εδώ».

Σημειώνεται πάντα από το " ANT1" ότι και η αστυνομία ανησυχεί για πιθανά αντίποινα συνεργατών και φίλων του δολοφονηθέντα, καθώς φαίνεται ότι ανοίγει «πόλεμο» μεταξύ συμμοριών.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …