Σωματείο ζητά ένα άτομο

Για πλήρη απασχόληση με σύμβαση ορισμένου χρόνου, για τις καθημερινές μετακινήσεις της ομάδας του ΕΣΠ στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, προκηρύσσει μια θέση "Οδηγού", το  Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες (ΕΣΠ) είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Ιδρύθηκε το 1989 και αποτελεί Σωματείο αναγνωρισμένο ως Ειδικώς Φιλανθρωπικό. Περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων,  στα Μητρώα των αρμόδιων Υπουργείων, έχει Συμβουλευτική Ιδιότητα στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο του ΟΗΕ (ECOSOC) και είναι επιχειρησιακός εταίρος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR)..

Καθήκοντα – αρμοδιότητες

  • Μεταφορά της κινητής μονάδας του ΕΣΠ με ασφάλεια στους χώρους φιλοξενίας των προσφύγων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Απαραίτητα προσόντα:            

  • Επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης
  • Προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών ως επαγγελματίας οδηγός
  • Βασικές γνώσεις λειτουργίας και συντήρησης αυτοκινήτου
  • Γνώση αγγλικών
  • Ομαδικό πνεύμα εργασίας, ακριβής και μεθοδικός στον προγραμματισμό μετακινήσεων και συνδυασμό προορισμών

Επιθυμητά Προσόντα:

  • Ευχέρεια στη χρήση word, Excel (καταγραφή αιτήματος επισκευής ή ημερολογίου ταξιδιών και καταναλώσεων)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα, Europass cv το οποίο μπορεί να βρεθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://europass.cedefop.europa.eu/el/documents/curriculum-vitae/templates instructions και συνοδευτική επιστολή στο  hr@gcr.gr  με Θέμα: Οδηγός, Αθήνα.

Λόγω του μεγάλου όγκου βιογραφικών, σε περίπτωση μη επιλογής, δεν θα μπορέσουμε να ενημερώσουμε όλους τους υποψηφίους.

Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες ακολουθεί την πολιτική των ίσων ευκαιριών. Όλοι οι υποψήφιοι για θέση εργασίας αντιμετωπίζονται ανεξαρτήτου ηλικίας, αναπηρίας, φυλετικής ή εθνικής καταγωγής, φύλου, θρησκείας ή πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …