Προκήρυξη πλήρωσης μιας πρόσληψης

Προκηρύσσει θέση σύµφωνα µε τους κατωτέρω ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις, ώστε άμεσα να επιλεγεί ένα άτομο για την κενή θέση, αυτή του "Γενικού ∆ιευθυντή του Οργανισµού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης", το ο ∆ιοικητικό Συµβούλιο του ΟΜΜΘ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ο Γενικός ∆ιευθυντής υπάγεται απευθείας στο ∆.Σ. του ΟΜΜΘ. Οι κυριότερες αρµοδιότητές του, κατά τα προβλεπόµενα στους σχετικούς κανονισµούς του Οργανισµού, είναι:

  • Εποπτεία και συντονισµός όλων των ∆ιευθύνσεων και Τµηµάτων του Ο.Μ.Μ.Θ. Οργάνωση, συντονισµός και έλεγχος ενεργειών ανάπτυξης, υλοποίησης και αναθεώρησης των στρατηγικών και λειτουργικών σχεδίωντου Ο.Μ.Μ.Θ.
  • Κατάρτιση προϋπολογισµών και απολογισµών προς έγκριση από το ∆.Σ. Παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης- προτάσεις για τη λήψη µέτρων όπου απαιτείται.
  • Κατάρτιση µακροπρόθεσµων επιχειρησιακών στρατηγικών σχεδίων και εισήγηση στο ∆.Σ. για έγκριση προγραµµατισµού έργων
  • Συντονισµός προετοιµασίας διακηρύξεων και διεξαγωγής διαγωνισµών έργων.
  • Συντονισµός και επίβλεψη υποβολής προτάσεων για χρηµατοδότηση ή ενίσχυση των δραστηριοτήτων του Ο.Μ.Μ.Θ

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …