Ακόμα περιμένουν καταβολή δεδουλευμένων πρώην εργαζόμενοι

Απλήρωτοι…παραμένουν από τις τράπεζες οι πρώην εργαζόμενοι του (πρώην) ΔΟΛ ΑΕ. Οι τράπεζες, που έχουν εισπράξει το τίμημα της δημοπρασίας, είχαν δεσμευτεί πως θα καταβάλουν στους εργαζόμενους τη μισθοδοσία του Ιουνίου, Ιουλίου και του πρώτου εννιαημέρου του Αυγούστου του 2017, μαζί με τα δώρα και τα επιδόματα.

Οι τράπεζες άφηναν να εννοηθεί πως θα έκαναν την καταβολή στις 15 Οκτωβρίου.

Στο μεσοδιάστημα το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή τη συγκεκριμένη λίστα μισθοδοσίας, αλλά ζήτησε νέα λίστα, με το σύνολο των οικονομικών αξιώσεων που έχουν οι εργαζόμενοι.

Πρακτικά αυτό σημαίνει κατά το "typologies.gr" πως η καταβολή των μισθών μετατίθεται για το μακρινό μέλλον, καθώς οι τράπεζες σχεδιάζουν να κάνουν αίτηση ανακοπής στην καταβολή των μισθών. Είναι ένα θέμα που πρέπει άμεσα να δει η κυβέρνηση.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …