Mε σιδηρογροθιές και σιδηρολοστούς ανήλικοι εισέβαλαν σε σχολείο(VIDEO)

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας περίπου15 και 16 ετών, εισέβαλλαν σε σχολείο στο Μενίδι, την ώρα του μαθήματος, με σκοπό την επίθεση στα παιδιά που έκαναν μάθημα.

Τα πέντε άτομα επιχείρησαν να μπουν στο σχολείο με σιδηρογροθιές και σιδηρολοστούς, όμως ο διευθυντής του σχολείου τους αντιλήφθηκε και κλείδωσε την πόρτα.

Ο ένας από αυτούς, όμως κατάφερε να πηδήξει από την πόρτα και να μπει στο προαύλιο, του σχολείου στο οποίο εκείνη την ώρα γίνονταν μάθημα. Από ανοιχτό παράθυρο μπήκε σε μία αίθουσα που αεριζόταν και είχε κλειδωμένη την πόρτα.

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, Γ.Ευθυμιάδου, η οποία μίλησε στο Καλημέρα Ελλάδα, «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλλαν.

Ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, «τέτοια περιστατικά χαρακτηρίζουν το Μενίδι», καθώς γίνονται συνέχεια.

Αναφέρθηκε μάλιστα ακόμα και σε απαγωγή μαθητή από το σχολείο, αλλά και περιστατικά με πυροβολισμούς με μαθητές τραυματίες, μετά το θάνατο του μικρού Μάριου.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει, όμως το πρόβλημα δεν λύνεται», τόνισε ο ίδιος, ζητώντας από την Πολιτεία να λάβει μέτρα. Απηύθυνε μάλιστα έκκληση στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Παιδείας, τονίζοντας ότι οι παραβάτες βλέπουν την ατιμωρισία, με αποτέλεσμα να δρουν ανεξέλεγκτα.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …