Πατροκτόνος εκατομμυριούχος αντικέρ - Στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του

Σοκαρισμένη είναι η αγγλική κοινή γνώμη από την ομολογία ενός 55χρονου εκατομμυριούχου εμπόρου έργων τέχνης ότι στραγγάλισε την μόλις 7 ετών κόρη του, μέσα στην έπαυλή τους στο Λονδίνο.

Το έγκλημα σύμφωνα με το "news" συνέβη τον προηγούμενο Νοέμβριο. Στις 3 του μήνα , ο Ρόμπερτ Πίτερς, αντικέρ ειδικός στις κινέζικες πορσελάνες, τηλεφώνησε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι τύλιξε ένα βαρύ κορδόνι γύρω από το λαιμό της κόρης του, η οποία έπεσε αναίσθητη.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο 55χρονος πατέρας συνελήφθη με την κατηγορία απόπειρας δολοφονίας με στραγγαλισμό.

Την επόμενη μέρα η μικρή Σοφία πέθανε και πλέον ο Πίτερς κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία. Τότε αρνήθηκε ότι σκότωσε την κόρη του αλλά σήμερα, ενώπιον του δικαστηρίου δήλωσε ένοχος για ανθρωποκτονία, λόγω όμως μειωμένου καταλογισμού, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Ο αντικέρ δεν έδειξε κανένα συναίσθημα κατά τη σύντομη ακρόαση και η δίκη του ορίστηκε να ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Η μικρή Σοφία ήταν το παιδί που απέκτησε με την τρίτη σύζυγό του, την Ταϊλανδή Krittiya Promsat.

Πρώην σύζυγος του επιχειρηματία δήλωσε στην αστυνομία ότι δεν είχε καμία επαφή μαζί του τα τελευταία 25 χρόνια.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …