Συμβόλαιο θανάτου ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης;(VIDEO)

Για συμβόλαιο θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη μίλησαν ο δικηγόρος και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που μετέβησαν σήμερα στο Αγρίνιο και έκαναν φύλλο και φτερό το μισοκαμμένο αυτοκίνητο της αδικοχαμένης μητέρας

Αυτό που βρήκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη είναι ένα αυτοσχέδιο φιτίλι βουτηγμένο σε πετρέλαιο και μάλιστα δεμένο με ένα μεγάλο καλώδιο στην πίσω εταζέρα. Όμως, από αυτό το εύρημα προκύπτουν ερωτήματα:

Πώς μπόρεσε η άτυχη γυναίκα να κάνει μόνη της το αυτοσχέδιο φιτίλι και μάλιστα να το δέσει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου;

Γιατί επέλεξε να βάλει φωτιά σε πετρέλαιο και όχι σε βενζίνη που καίγεται πιο γρήγορα;

Πού βρίσκεται το υπόλοιπο πετρέλαιο δεδομένου ότι γέμισε ένα μπιτόνι 16 λίτρων;

«Δεν έχει καεί ολόκληρη η καμπίνα, έγινε προσπάθεια εξαφάνισης αποτυπωμάτων που μπορεί να ταυτοποιηθούν με συγκεκριμένα πρόσωπα. Όπως το βλέπω μου θυμίζει σκηνή αμερικανικού κινηματογράφου με πληρωμένα συμβόλαια», λέει ο Βασίλης Ταουξής, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι και οι δικηγόροι βιντεοσκόπησαν και φωτογράφισαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Σάρωσαν την περιοχή με ειδικά όργανα. Κάθε λεπτομέρεια, κάθε στοιχείο μπορεί να κρύβει την απάντηση στο θρίλερ του θανάτου της άτυχης γυναίκας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …