Αποτρόπαιο! Ομαδικός βιασμός και δολοφονία γυναίκας από κανίβαλους(ΦΩΤΟ)

Αποτροπιασμοί προκαλεί η ιστορία ζευγαριού το οποίο έζησε φριχτές στιγμές στα χέρια συμμορίας στην περιοχή Camaçari της Βραζιλίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γιαγιά ενός εκ των δραστών που εργαζόταν ως καθαρίστρια στο σπίτι των θυμάτων, διαπίστωσε ότι το ζευγάρι έκρυβε μετρητά.

Η συμμορία μέλος της οποίας ήταν ο εγγονός, εισέβαλλε στο σπίτι ζητώντας ποσό που αντιστοιχεί σε 20.000€.

Το άτυχο ζευγάρι

Στη συνέχεια, ακολούθησε ομαδικός βιασμός της άτυχης γυναίκας τον οποίο αναγκάστηκε να παρακολουθήσει ο ανήμπορος σύζυγος.

Το ζευγάρι υπέστη ξυλοδαρμό και φριχτά βασανιστήρια από την αδίστακτη συμμορία.

Τέλος δύο από τους συλληφθέντες κατηγορούνται ότι έφαγαν μέρη της άτυχης γυναίκας όσο ακόμα ζούσε και συγκεκριμένα τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες.

Οι δύο κανίβαλοι

Μετά από μέρες που δεν είχαν δώσει σημεία ζωής, γείτονες σύμφωνα με το "topontiki.gr" ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία βρήκε τις σορούς θαμμένες στην αυλή του σπιτιού.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν 5 άτομα, ηλικίας 29,25, 13, 14 και 16 ετών.

Οι τάφοι των θυμάτων


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …