ΕΔΩ τα αποτελέσματα των προσλήψεων στο λιμενικό

Aναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, οι κάτωθι Πίνακες του διαγωνισμού Κατάταξης Υπαξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού έτους 2017:

  1. Οι Οριστικοί Αλφαβητικοί Πίνακες Συμμετεχόντων (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων) και Απορριφθέντων υποψηφίων, όπως αυτοί καταρτίσθηκαν από την αρμόδια Επιτροπή Παραλαβής – Ελέγχου Δικαιολογητικών, Μοριοδότησης και Κατάταξηςσε εκτέλεση της υπ’ αριθμ.: 62/23-01-2018 Απόφασης Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)/ Τμήμα Ε’.
  2. Οι Πίνακες Συμμετεχόντων ανά ειδικότητα προέλευσης υποψηφίων(Νοσηλευτών, Φυσιοθεραπευτών, Λογοθεραπευτών και Εργοθεραπευτών) κατά φθίνουσα σειρά συνολικού αριθμού μορίων, βάσει του καταρτισθέντος Οριστικού Αλφαβητικού Πίνακα Συμμετεχόντων υποψηφίων.

Ο συγκεντρωτικός Αλφαβητικός Πίνακας Καλουμένων υποψηφίων του οικείου διαγωνισμού, καθώς και το Πρόγραμμα Υψομέτρησής τους, θα αναρτηθούν ομοίως στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr) και στο κτίριο του Αρχηγείου του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με αμέσως επόμενη ανακοίνωσή.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

K. Χατζηδάκης για S&P: Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

Η αναβάθμιση από την Standard & Poor's αποτελεί αποτελεί μια απάντηση σε όσους γκρινιάζουν και προσπαθούν …