Ψυχρή εκτέλεση με το καλημέρα(Σκληρές ΦΩΤΟ)

Σκότωσαν εν ψυχρώ μέρα μεσημέρι τη Rosa Otilia Ramirez μοντέλοπου είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία «Miss Γουατεμάλα».Ένας άνδρας όπως στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα την ακολούθησε και την πυροβόλησε στο κεφάλι πισώπλατα.

Η 32χρονη Rosa Otilia Ramirez, δέχθηκε τη θανατηφόρα επίθεση το πρωί της 19ης Ιανουαρίου λίγα λεπτά αφότου είχε αφήσει τη μικρή της κόρη στο σχολείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, η 32χρονη γυναίκα, περπατούσε κατά μήκος του πεζοδρομίου, χωρίς να γνωρίζει ότι ένας άντρας την ακολουθεί.

Τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας είναι εξαιρετικά σκληρά και δείχνουν ξεκάθαρα τη νεαρή γυναίκα να πέφτει νεκρή επί τόπου από τον πυροβολισμό. Εκείνη κείτεται νεκρή στην άκρη του πεζοδρομίου, ενώ τα αυτοκίνητα περνούν δίπλα της σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δολοφόνος ήξερε τη Ramirez, ενώ μίλησε και για υπόθεση εγκλήματος πάθους.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ευρωβουλευτές: Τι μισθό παίρνουν και πότε βγαίνουν στη σύνταξη

Εκτός από την ανάγκη προσφοράς και ενασχόληση με τα κοινά κτλ, οι υποψήφιοι έχουν και …