Ελληνικό αεροδρόμιο στα 20 χειρότερα του κόσμου

Στα είκοσι χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο συγκαταλέγεται και ένα Ελληνικό και μάλιστα πςεριοχής με πολύ τουρισμό σχεδόν όλες τις εποχές του έτους. Πρόκειται  σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Die Welt» για το αεροδρόμιο της Σαντορίνης.

Σε δημοσίευμα με τίτλο «Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης στο διάσημο ελληνικό νησί» ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι το αεροδρόμιο του νησιού βρίσκεται στη δεύτερη θέση των χειρότερων αερολιμένων, παραθέτοντας τη ταξιδιωτική ιστοσελίδα «Sleeping in Airports».

Η έρευνα που διεξήχθη σε 24.000 ταξιδιώτες έδειξε ότι τα παράπονα για το αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι πολλά, ενώ οι ερωτήσεις αφορούσαν για τις γενικότερες συνθήκες που επικρατούν στα αεροδρόμια λαμβάνοντας υπόψη και τον τρόπο με το οποίο περνάει η ώρα τους σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήση τους.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης προς Τουρκία: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς τα θαλάσσια πάρκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα ότι είναι δεδομένη η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για συνέχιση …