Μεγάλη η "θλίψη των φιλάθλων της F1! Σταματούν τα κορίτσια της(VIDEO)

Την επίσημη απόφαση να σταματήσουν τα grid girls από την Formula 1, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της εικόνας του πρωταθλήματος, ανακοίνωσε η "Liberty Media".

Η φημολογία επισημοποιήθηκε έτσι από το προσεχές πρωτάθλημα της Formula 1 δεν θα βλέπουμε πλέον μοντέλα στη γραμμή εκκίνησης να στέκονται με τις ταμπέλες των οδηγών, στις θέσεις που καταλαμβάνουν εκείνοι.

Μια παραδοσιακή κίνηση που συνόδευε κάθε εκκίνηση δεν θα αποτελεί πλέον κομμάτι του τελετουργικού της Formula 1 και αυτό γιατί η Liberty Media, η εταιρεία που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του πρωταθλήματος θεωρεί πως αυτή η συνήθεια ετών δεν συνάδει με το νέο πρόσωπο της F1. Αυτό εξάλλου δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Formula 1, Σον Μπρατς ο οποίος συμπλήρωσε πως επιπλέον είναι και ενάντια στα ήθη της σύγχρονης εποχής.

"Formula 1 chiefs have announced that the sport will end the tradition of using grid girls from this season"

Η αλλαγή θα επηρεάσει όχι μόνο την Formula 1 αλλά και όλα τα υποστηρικτικά πρωταθλήματα όπως το GP3 και τη Formula 2, όπου επίσης δεν θα συνεχιστεί η παράδοση των grid girls.

Στο video παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ποτ πουρί από το τι χάνουν όλοι οι φίλαθλοι της Formula 1 μετά την απόφαση αυτή.

ΠΗΓΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χατζηδάκης: Περαιτέρω αναβάθμιση από S&P, απάντηση στη μικρόψυχη κριτική

«Η περαιτέρω αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από την Standard & Poor’s μέσα σε πολύ λίγους …