Πίνακας αποκλειομένων της προκήρυξης 3Ε/2017 του ΑΣΕΠ

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ ο προβλεπόμενος από την Προκήρυξη 3Ε/2017 (ΦΕΚ 22/29.06.2017, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) πίνακας υποψηφίων για τους οποίους διαπιστώνεται έλλειψη τυπικών προϋποθέσεων προς πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικευμένου Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Ευρωπαϊκές Πολιτικές και Προγράμματα» [κωδικός θέσης:10003] στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ).

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ.62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Ο πίνακας αποκλειομένων μπορεί να αναζητηθεί στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στον παραπάνω πίνακα έχουν το δικαίωμα άσκησης ένστασης, η προθεσμία υποβολής της οποίας ορίζεται από την σήμερα Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου 2018 έως και την πάροδο της ημέρας Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου 2018.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …