Οι πληροφορίες 4 θέσεων

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Υποστήριξη της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ) – Νέα Φάση» (ΟΠΣ: 5010714), του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» στους άξονες προτεραιότητας 6,8,9, που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, η "Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.)", ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με εξωτερικούς συνεργάτες (φυσικά πρόσωπα), καλούμενα εφεξής «συνεργάτες», για την παροχή επιστημονικών υπηρεσιών στο πλαίσιο της υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της παραπάνω πράξης και, ειδικότερα, για την επιστημονική και τη στατιστική επεξεργασία δεδομένων της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Οι συνεργάτες που θα επιλεγούν θα υπογράψουν σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με την Α.ΔΙ.Π.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

Το έργο αφορά σε υπηρεσίες σχετικές με την πιστοποίηση των Εσωτερικών Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας (ΕΣΔΠ) και των προγραμμάτων προπτυχιακών σπουδών (ΠΠΣ) των ΑΕΙ και υπηρεσίες συλλογής και επεξεργασίας δεδομένων Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, η Α.ΔΙ.Π. ενδιαφέρεται να συνεργαστεί:

Με τέσσερις (4) επιστήμονες, εξωτερικούς συνεργάτες, με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών, οι οποίες περιλαμβάνουν ενδεικτικά: την αναζήτηση πληροφοριών από τον διεθνή χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης, τη στατιστική τους ανάλυση και απεικόνιση με τη χρήση εργαλείων Πληροφορικής και τη σύνταξη κειμένων και αναφορών κατά επιστημονικό κλάδο.

Η συνεργασία αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης έως 31-12-2018. Η Αρχή διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης της σύμβασης, με μέγιστη διάρκεια εκείνη που προσδιορίζεται από την ημερομηνία λήξης του υποέργου.

Η υποβολή των παραπάνω στοιχείων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση

  • adipsymvaseis@hqa.gr με την αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος

με συνημμένα τρία αρχεία με ονομασίες: (1) Αίτηση – ονοματεπώνυμο υποψηφίου, (2) CV – ονοματεπώνυμο υποψηφίου και (3) Πρόταση – ονοματεπώνυμο υποψηφίου, αντιστοίχως.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …