Δακρυγόνα και πολύ ξύλο σημάδεψαν ποδοσφαιρικό Ελληνικό αγώνα(ΦΩΤΟ)

Μάλλον αγώνας μποξ και όχι ποδοσφαίρου ήταν το ματς Εθνικός - Προοδευτική, καθώς στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, έπεσε άγριο ξύλο, μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών και φωτοβολίδων κρότου λάμψης για να διαλύσει τους...συμπλεκόμενους, ενώ μεταξύ των τραυματιών ήταν και ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής.

Προοδευτική: Χτύπησαν τον γενικό αρχηγό μας!

Σύμφωνα όμως με όσα αναφέρει η ομάδα της Προοδευτικής στον λογαριασμό της στο Facebook, σημειώθηκαν συμπλοκές ανάμεσα στους φιλάθλους της “Προό” και τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Όπως αναφέρεται, από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ο γενικός αρχηγός των “βυσσινί”, Βαγγέλης Ντάγκας, ο οποίος δέχτηκε χτυπήματα, με αποτέλεσμα να πέσει αναίσθητος και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το σχόλιο της Προοδευτικής

  • “Οι σκεψεις μας μαζί σου…
  • Γρήγορα και πάλι διπλά στους δικούς σου ανθρώπους και στην ομάδα της καρδιάς σου.
  • Όσο για τα άλλα θα τοποθετηθούμε αργότερα…
  • Ντροπή και μόνο ντροπή!!!!”

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …