Δομή ζητά εργατικό δυναμικό

Από "Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας" άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας, με τις αιτήσεις των ενδιαφερομένων, χρονικά να μετρούν αντίστροφα, αφού η προθεσμία ολοκληρώνεται αύριο.

Ειδικότερα, ζητούνται κοινωνικοί λειτουργοί για διαχείριση περιστατικών έμφυλης βίας σε γυναίκες πρόσφυγες, στην δομή που εδρεύει στη Μαλακάσα.

Στη διαχείριση περιστατικών περιλαμβάνεται και η παραπομπή περιστατικών σε αρμόδιους φορείς, συνοδεία σε υπηρεσίες όταν κρίνεται απαραίτητο, παροχή πρώτων βοηθειών ψυχικής υγείας και γενικότερη ψυχοκοινωνική στήριξη των εξυπηρετουμένων.

Απαιτήσεις/ Προϋποθέσεις

  1. Πτυχίο Κοινωνικών Λειτουργών/Ψυχολόγων/Κοινωνικών Επιστημών (Μεταπτυχιακό σχετικό με το αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί)
  2. Απαραίτητη η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος
  3. Τουλάχιστον 1 χρόνο εργασιακής εμπειρίας στον τομέα του προσφυγικού/μεταναστευτικού και ειδικότερα στον τομέα της έμφυλης βίας
  4. Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  5. Εξαιρετική γνώση Ελληνικών και Αγγλικών (γραπτά και προφορικά).
  6. Γνώση άλλων γλωσσών (Αραβικά, Γαλλικά, Φαρσί) θα συνεκτιμηθεί

Καταληκτική ημερομηνία: 06-02-2018

"Παρακαλώ πολύ όπως αποστείλετε τα βιογραφικά σας σημειώματα στο hr.diotima@gmail.com σημειώνοντας στο θέμα UNHCR_Malakasa

Παρακαλώ όπως φροντίσετε τα συνημμένα αρχεία να έχουν στο τίτλο το επίθετο και το είδος του αρχείου Name_CV/ Name_Cover_Letter.

Οι θέσεις μπορεί να καλυφθούν και νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία σε περίπτωση που βρεθούν οι κατάλληλες/οι υποψήφιες/οι, λόγω της άμεσης ανάγκης υλοποίησης τους προγράμματος."


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η S&P αναβάθμισε σε θετικό το outlook της Ελλάδας

Σταθερή διατήρησε η S&P την αξιολόγηση "ΒΒΒ-" - "Απάντηση στη μικρόψυχη κριτική η αναβάθμιση", λέει ο …