ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά προγράμματα

Διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα στις μόνιμες εκθέσεις, τα οποία απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικών σχολείων, η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα υλοποιούνται από Μουσειοπαιδαγωγό και περιλαμβάνουν δραστηριότητες, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να συνεργαστούν, να εξερευνήσουν και να ενημερωθούν για τα εκθέματα. Η διάρκεια κάθε εκπαιδευτικής επίσκεψης είναι 40 λεπτά και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή κατόπιν επικοινωνίας, ενώ οι εκθέσεις δέχονται έως 30 μαθητές.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-4101402-400, καθημερινά από τις 9:00-14:00 (Υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων: Αθηνά Πάνου, Μουσειολόγος).


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χαρίτσης: Δεν θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά

Ο κος Χαρίτης παράλληλα ζήτησε να σταλεί σαφές μήνυμα αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση της ΝΔ- Αναλυτικά …