Δυσάρεστες εξελίξεις σε γνωστή εφημερίδα

Ραγδαίες εξελίξεις στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», καθώς έχουν γίνει 12 απολύσεις σε νευραλγικούς τομείς της εφημερίδας, ενώ παραιτήθηκαν και οι δύο διευθυντές της, Χρήστος Μαχαίρας και Παναγιώτης Παναγιώτου.

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος είναι προς αποχώρηση, περιμένοντας την καταγγελία της σύμβασής του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και τα οποία δημοσιεύει το "efsyn.gr " η κατάσταση στην εφημερίδα είναι έκρυθμη καθώς επιβλήθηκαν πολύ μεγάλες μειώσεις μισθών λογιστικά στους εργαζόμενους, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και εν αγνοία των διευθυντών.

Μεταξύ των απολυμένων είναι όσοι είχαν και κάποια δεύτερη δουλειά. Το φύλλο που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή θα έχει τις υπογραφές των Μαχαίρα – Παναγιώτου, ωστόσο είναι άγνωστο τι θα συμβεί από τη Δευτέρα.

Η εφημερίδα «Νέα Σελίδα» έχει κυκλοφορία 7-8.000 φύλλων.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …