Κατασχετήριο έχουν λάβει περισσότεροι από 1 εκατ. φορολογούμενοι

Έκρηξη ληξιπρόθεσμων οφειλών και κατασχέσεων δείχνουν τα νεώτερα στοιχεία της ΑΑΔΕ, τα οποία αφορούν στο τέλος Δεκεμβρίου 2017. Όπως προκύπτει, οι συνολικές ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων προς το Δημόσιο διαμορφώθηκαν στα 101,85 δισ. ευρώ.

Παράλληλα ο εισπρακτικός μηχανισμός έχει ήδη επιβάλει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης σε πάνω από ένα εκατομμύριο οφειλέτες, αφού διαμορφώθηκε τον Δεκέμβριο σε 1.050.077, παρουσιάζοντας μέσα σε έναν μόνο μήνα αύξηση κατά 14.781 οφειλέτες, ενώ στον προθάλαμο για αναγκαστικά μέτρα βρίσκονται και άλλοι 1.744.115 οφειλέτες, που περιμένουν και αυτοί την σειρά τους.

Οι "φρέσκες" ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογούμενων του 2017 διαμορφώθηκαν σε 12,931 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας αύξηση 1,3 δισ. ευρώ σε σχέση με τον Νοέμβριο ενώ πάνω από 4.068.857 άτομα έχουν χρέη στην Εφορία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …