6μηνη πρακτική άσκηση με αποδοχές

Επιθυμεί να απασχολήσει με έναρξη από τον Μάρτιο του 2018 και για έξι μήνες, στα πλαίσια της συνεχής ανάπτυξης της ψάχνει άτομα που πιστεύουνε στην αξίες της, η εταιρεία του Φορέα Υποδοχής  «ΑRI Greek Antipasti Α.Ε.» βιομηχανία τροφίμων με δυναμική εξέλιξη και παρουσία στον χώρο των εξαγωγών που βρίσκεται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής, "1 προπτυχιακό/ή φοιτητή/τρια του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Α.Π.Θ"  για Πρακτική Άσκηση

Η Ελληνική Βιομηχανία ARI Α.Ε., ιδρύθηκε το 2004 και έκτοτε παρασκευάζει τρόφιμα τύπου ‘Antipasti’. Διαθέτει 30 κωδικούς προϊόντων και είναι αμιγώς εξαγωγική. Τα προϊόντα της διακινούνται μέσω γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ και φτάνουν στους καταναλωτές 25 Ευρωπαϊκών Χωρών.

Η ανάπτυξη της στηρίζεται σε συνεχή επενδύσεις, σε κτηριακές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Λάκκωμα Χαλκιδικής και εκτείνονται σε έκταση 34 στρεμμάτων.

Πιστοποιημένες από το διεθνές σύστημα διασφάλισης IFS και το σύστημα HACCP. Εφαρμόζοντας κάθε απαίτηση του συστήματος με σκοπό την συνεχή βελτίωση των βιομηχανικών πρακτικών και τελικό στόχο την ύψιστη ποιότητα στα προϊόντα και στις υπηρεσίες της.

Σήμερα απασχολεί σύνολο 200 εργαζόμενους στις διάφορες δραστηριότητες της και στα πλαίσια της συνεχής ανάπτυξης της ψάχνει άτομα που πιστεύουνε στην αξίες της Εταιρίας μας, με καινοτόμες ιδέες, όρεξη για μάθηση και δουλειά.

Η μηνιαία αμοιβή του ασκούμενου/της ασκούμενης θα είναι 250 € μικτά (239,89 € καθαρή μηνιαία αμοιβή + 10,11€ ΙΚΑ)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ
Περιγραφή Αρμοδιοτήτων:

  • Παρακολούθηση, γνωριμία και συμμετοχή σε όλες τις διαδικασίες ενός οργανωμένου λογιστηρίου
  • Επικοινωνία με προμηθευτές
  • Ενημέρωση αρχείων προσωπικού και μισθοδοσίας
  • Καταχώρηση δεδομένων στο SAP (θα προηγηθεί εκπαίδευση στη χρήση του προγράμματος)
  • Καταχώρηση, έλεγχος, αρχειοθέτηση τιμολογίων
  • Έλεγχος πληρωμών και εισπράξεων
Απαιτούμενα προσόντα

  • Φοιτητές/τριες από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Γνώση Αγγλικών (επιθυμητή η γνώση Γερμανικών)
  • Επιθυμητή η κατοχή διπλώματος οδήγησης και μέσου μεταφοράς

 

Διάρκεια Πρακτικής Άσκησης:6 μήνες

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν έως τις 16/02/18, στο email: praktiki@auth.gr, τα κάτωθι:

  • Συμπληρωμένη αίτηση (για να κατεβάσετε την αίτηση πατήστε)
  • Αναλυτική βαθμολογία, (είτε μέσω του προσωπικού ιδρυματικού λογαριασμού, είτε μέσω της γραμματείας του τμήματος σπουδών)
  • Βιογραφικό Σημείωμα.

Παρακαλούμε στο email σας να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και ότι ενδιαφέρεστε για την Πρακτική Άσκηση στο Φορέα Υποδοχής «ΑRI Greek Antipasti Α.Ε».

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Κεντρικό Γραφείο Πρακτικής Άσκησης Α.Π.Θ. (κα Ιωαννίδου), στο τηλέφωνο 2310997196 ή στο email: praktiki@auth.gr


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση της Prorata για την τηλεόραση του Attica

Νέα δημοσκόπηση της Prorata, για την τηλεόραση ATTICA TV Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές …