Έγινε γιαγιά η πληθωρική Φραντζέσκα του Βig Βrother(ΦΩΤΟ)

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή παίκτρια του Big Brother που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το 2002. Πλέον ζει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κύπρο μαζί με την οικογένεια της.
Ο λόγος για την Φραντζέσκα Μελά η οποία μόλις πριν από λίγο έγινε για πρώτη φορά γιαγιά.
Η πάλαι ποτέ σέξι παίκτρια του Big Brother μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για το χαρμόσυνο γεγονός γράφοντας «Ένα εγγόνι γέμισε στην καρδιά μου ένα χώρο, που ποτέ δεν ήξερα ότι ήταν άδειος».
Η 18χρονη κόρη της Ντανιέλα Αρτεμίου έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι. Δείτε την πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …