Παραμένει στην εντατική ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Παραμένει νοσηλευόμενος ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το τροχαίο που είχε ανήμερα των Χριστουγέννων, το οποίο και τον οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά και την εντατική.

Ο  παρουσιαστής  συνεχίζει να βρίσκεται στην εντατική και σύμφωνα με τα όσα ο στενός του φίλος Χάρης Λεμπιδάκης αποκαλύπτει, θα μπορούσε να είχε μετακινηθεί σε ειδικό δωμάτιο. Όμως, οι γιατροί του, φοβούμενοι μήπως κολλήσει κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, προτίμησαν να παρατείνουν την παραμονή του στη ΜΕΘ.

Το γεγονός ότι είναι σταθερή η κατάσταση της υγείας του, δίνει ελπίδες στους θεράποντες γιατρούς του και κατ' επέκταση και στους δικούς του ανθρώπους που ανυπομονούν να δουν τον Κωνσταντίνο να καλυτερεύει.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι πως ο ίδιος έχει αρχίσει να νιώθει το πέλμα του στις προσπάθειες που γίνονται από τους γιατρούς του να δουν πώς ανταποκρίνονται τα άκτω άκρα. Βέβαια, μετά από τόσο μεγάλη περίοδο νοσηλείας στην Εντατική, είναι λογικό να έχει χάσει κιλά, τα οποία υπολογίζονται περίπου στα δέκα


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή

Ο κ. Μητσοτάκης μοιράστηκε την ευθύνη με τον κ. Καραμανλή, ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ …