Στς 11 οι Δημοτικές προσλήψεις

Ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έντεκα (11) ατόμων, προς κάλυψη εκτάκτων και επειγουσών αναγκών για την αντιμετώπιση ζημιών στις υποδομές ύδρευσης που προκλήθηκαν από την θεομηνία της 25ης και 26ης Σεπτεμβρίου 2017,  ανακοινώνει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης.

Ειδικότητες:

  • 1 ΔΕ Χειριστή Μηχανημάτων Έργων (γκρέιτερ)
  • 10 ΥΕ Εργατοτεχνιτών

Υποβολή αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα κατατεθούν στα γραφεία του Δήμου – Γραφείο Προσωπικού (αρμόδια υπάλληλος Αποστολούδιας Πέτρος τηλ. 2551350800), μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επόμενη ημέρα ανάρτησής της παρούσας ανακοίνωσής στο δημοτικό κατάστημα, ήτοι από 7-2-2018 έως και 9-2-2018 1.

Αίτηση στην οποία πρέπει απαραίτητα να αναγράφονται:

  1. Tα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, το ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ και ο Α.Μ. ΙΚΑ του υποψηφίου.
  2. Αντίγραφο ταυτότητας
  3. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν εργαστεί για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει τους δύο μήνες μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα μηνών
  4. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07
  5. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας
  6. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/86 ότι δεν έχουν απασχοληθεί στον φορέα μέσα στο 12μηνο
  7. Τα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών προσόντων σύμφωνα με τον ανωτέρω πίνακα όπου απαιτούνται

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …