Προκήρυξη νέων 17 προσλήψεων

Κάνει γνωστό την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για ανάγκες φύλαξης, συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου, ο Διοικητής του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, που εδρεύει στο Αγρίνιο, ως "17  ΥΕ Φυλάκων."

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντύπου ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • Γ.Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, Ν.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3ο ΧΛΜ Ε.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, 30100, ΑΓΡΙΝΙΟ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (τηλ. επικοινωνίας: 2641361-114,119).

Για έντυπα αιτήσεων με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7, αντίτυπα ολόκληρης της αριθμ. πρωτ.15959/23.11.2017 ανακοίνωσης του Διοικητή του Γ.Ν. Αιτωλ/νίας, μαζί με το «Παράρτημα Ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση «31.03.2017», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου www.hospital-agrinio.gr.

Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο παράρτημα αυτό μέσω του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr)αι συγκεκριμένα μέσω της ίδιας διαδρομής που ακολουθείται και για την αναζήτηση του εντύπου της αίτησης δηλαδή: Κεντρική σελίδα -> Πολίτες -> Έντυπα – Διαδικασίες -> Διαγωνισμών φορέων -> Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες έως και 20/02/2018.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …