Η γκρίνια της γυναίκας του τον ώθησε στην παράδοση στην αστυνομία!

Ένας κλέφτης αυτοκινήτων, που καταζητούνταν από τη δικαιοσύνη, επέλεξε τελικά να παραδοθεί σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, εξηγώντας ότι βαρέθηκε τη γκρίνια και τους καβγάδες με τη σύντροφό του.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Βαρσοβίας, ο 34χρονος άνδρας χτύπησε τη νύχτα την πόρτα ενός αστυνομικού τμήματος στο κέντρο της πρωτεύουσας της Πολωνίας.

«Ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον συλλάβουν επειδή είχε απαυδήσει να τσακώνεται με τη σύντροφό του και να κρύβεται. Είπε πως ήταν κουρασμένος και πως είχε ανάγκη να ξεκουραστεί», σύμφωνα με μια ανακοίνωση.

Η επιθυμία του σύμφωνα με το "ΑΠΕ-ΜΠΕ" εκπληρώθηκε. Καθώς το 2016 είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 17 μηνών, κλείστηκε αμέσως στη φυλακή, όπου η Βαλεντίνα του θα μπορεί να τον επισκέπτεται το πολύ τρεις ώρες τον μήνα.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …