Σε περιπέτειες υγείας γνωστή τραγουδίστρια(ΦΩΤΟ)

 

Στο νοσοκομείo νοσηλεύεται εδώ και 15 ημέρες η Σάννυ Μπαλτζή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE η αγαπημένη στιχουργός ταλαιπωρείται από μια ίωση η οποία δυστυχώς σε συνδυασμό και με υπερκόπωση εξελίχθηκε σε πνευμονία.

Η Σάννυ νοσηλεύεται εδώ και 15 ημέρες αλλά πλέον νιώθει πολύ καλύτερα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές σε λίγες ημέρες προγραμματίζεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η γνωστή τραγουδοποιός τον τελευταίο βρέθηκε πολλές ώρες στο studio  για το νέο τραγούδι της Ελεονώρας Ζουγανέλη » Τα δεύτερα κλειδιά» αλλά και το «Θάλασσά μου » της Γιάννας Φαφαλιού.

Την ίδια ώρα  περνάει και πολλές ώρες στο μαγαζί που διευθύνει στο Χαλάνδρι το Σουρεάλ Cantina Cultura. Η πολλή δουλειά σε συνδυασμό με την ίωση αποδυνάμωσαν τον οργανισμό της με αποτέλεσμα την νοσηλεία της.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση για το χρηματιστήριο των ΗΠΑ

Ο ευρύτερος δείκτης S&P 500, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 5,86 μονάδων (+0,11%) …