Newspaper clipping. Jobs vacancies under magnifying glass. Vector illustration

Πέντε τα άτομα που ζητούνται με άμεση πρόσληψη

Ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου συνολικά με πέντε (5) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Πράξης «Διευρυμένο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών Δήμου Καλλιθέας», στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και Καταπολέμηση της Φτώχειας και Διακρίσεων – Διασφάλιση της Κοινωνικής Συνοχής», ο Δήμος Καλλιθέας που εδρεύει στην Καλλιθέα Νομού Αττικής, με αντικείμενο την εκτέλεση του Υποέργου (2): «Λοιπές Δράσεις Παραρτήματος ΚΕΜ εκπαιδευτικού περιεχομένου».

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης για (1) ένα έτος από την υπογραφή της, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος.

Θέσεις:

  • Ένα (1) άτομο ειδικότητας ΠΕ ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΩΝ (απασχόληση 8 μήνες ανά έτος)
  • Τέσσερα (4) άτομα ειδικότητας ΠΕ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ (απασχόληση 8 μήνες ανά έτος)

για την υλοποίηση λοιπών δράσεων στο Κέντρο Ένταξης Μεταναστών (ΚΕΜ) του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Καλλιθέας και πιο συγκεκριμένα:
α) Μαθήματα ελληνικής γλώσσας και στοιχείων ελληνικής ιστορίας και ελληνικού πολιτισμού σε ενήλικες μετανάστες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας.
β) Διαπολιτισμικές δράσεις με έμφαση τη συνύπαρξη παιδιών και νέων αλλοδαπών και γηγενών.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 25 έως 65 ετών.
  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του υπαλληλικού κώδικα (καταδίκη, υποδικία, στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, υπό στερητική δικαστική συμπαράσταση κτλ).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο (εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στον Δήμο Καλλιθέας στην διεύθυνση:

  • Ματζαγριωτάκη 76, Τ.Κ. 176 76 Καλλιθέα, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, 2ος όροφος (τηλ. επικοινωνίας: 213 2070412, 413, 414, 415, 417) είτε ταχυδρομικώς (το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 26/02/2018 ημέρα Δευτέρα και ώρες 09:00 έως 14:00.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν την

  • Την Ανακοίνωση-Απόφαση Σύμβασης Μίσθωσης Έργου με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά,
  • Τα έντυπα της αίτησης και
  • Την υπεύθυνη δήλωση, στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου Καλλιθέας (www.kallithea.gr) και στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …