Επική εμφάνιση της Ριάνα στο πάρτι γενεθλίων της(ΦΩΤΟ)

Η διάσημη τραγουδίστρια και είδωλο της ποπ μουσικής γιόρτασε τα γενέθλια της. Το «άτακτο» κορίτσι της μουσικής και της μόδας συνήθως προκαλεί με το αποκαλυπτικό της ντύσιμο και το τολμηρό της στιλ.

Η Riri χθες ωστόσο, γιόρτασε τα 30 της χρόνια με ένα ιδιωτικό πάρτι γενεθλίων με λίγους, πολύ κοντινούς φίλους και την οικογένεια της.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο The Pool, στο Manhattan και ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονταν οι πιο λαμπεροί σταρ όπως ο Leonardo DiCaprio, η Paris Hilton, Chris Zylka, Toni Braxton και, φυσικά, η καλύτερη φίλη της Melissa Forde.

Η Rihanna στο πάρτι της σύμφωνα με το "bovary.gr δεν θα μπορούσε παρά να είναι εκτυφλωτική και εντυπωσιακή. Αν και πολλοί την κατηγορούν για κάποια περιττά κιλά, η Ριάνα έλαμψε ξανά μέσα σε φούξια δημιουργία Saint Laurent από τη συλλογή Spring 2018. Το ιδιαίτερο κομμάτι που επέλεξε να φορέσει από σατέν μετάξι, με παιχνιδιάρικους όγκους γύρω από το μπούστο, έκλεψε την παράσταση. Το συνδύασε με αστραφτερά, διαμαντένια κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ήταν απλά και χαλαρά σε καλοσχηματισμένες βαγκ.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Metron Analysis: Προβάδισμα για τη ΝΔ - Στη δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Πτώση για το ΠΑΣΟΚ - Πρώτος σε δημοτικότητα ο Μητσοτάκης και δεύτερος ο Κουτσούμπας Διατηρεί …