Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο άνοιξε τη διαδικασία για 8 θέσεις

Στο πλαίσιο του Υποέργου (1) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5003596,  «Aνοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων» της Πράξης «Υφιστάμενη Δομή Αστέγων Δήμου Αθηναίων: ΑΚΗΑ» στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) Αττικής 2014 – 2020, στον Άξονα Προτεραιότητας 09, ο οποίος χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «PRAKSIS» προβαίνει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, του ακόλουθου προσωπικού.

  • 1 Διοικητικός (ΑΚΗΑ-Δ)
  • 1 Ιατρός (ΑΚΗΑ-Ι)
  • 1 Νοσηλευτής (ΑΚΗΑ-Ν)
  • 1 Βοηθητικό προσωπικό ή καθαριότητα (ΑΚΗΑ-ΒΠ)
  • 2 Εργασιακός Σύμβουλος (ΑΚΗΑ-ΕΣ)
  • 2 Κοινωνικοί Λειτουργοί (ΑΚΗΑ-ΚΛ)

Στο πλαίσιο του Ανοιχτού Κέντρου Ημέρας Αστέγων παρέχονται σε άτομα που βιώνουν την πιοακραία μορφή φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού, την έλλειψη στέγης ή τον κίνδυνο  έλλειψης στέγης και αποκλεισμού από την κατοικία, που διαβιούν σε ακατάλληλες ή/και ανεπαρκείς στεγαστικές συνθήκες και γενικότερα άτομα που αντιμετωπίζουν το φάσμα του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας, οι εξής υπηρεσίες:

  •  Ιατρικές υπηρεσίες για την παροχή υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας
  •  Υπηρεσίες ψυχοκοινωνικής στήριξης (ψυχολογική στήριξη, συμβουλευτική, κοινωνικές υπηρεσίες, διευθέτηση και υποστήριξη στη διεκπεραίωση κοινωνικο-προνοιακών και νομικών ζητημάτων)
  •  Οριζόντια συνεργασία με τις άλλες Κοινωνικές Δομές και με άλλους κοινωνικούς φορείς και υπηρεσίες που λειτουργούν στο Δήμο Αθηναίων
  •  Υπηρεσίες για τη φροντίδα προσωπικής υγιεινής
  •  Αγωγή υγείας (επιμόρφωση, ενημέρωση)
  •  Χώροι ξεκούρασης & κοινωνικοποίησης
  •  Άμεση βοήθεια σε ιατρικά προβλήματα
  •  Δράσεις ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού

Η Δομή λειτουργεί καθημερινά με σταθερό ωράριο 07:30 – 21:00, και το δωδεκαμελές προσωπικό που καλείται να τη στελεχώσει θα προέρχεται από τις εξής ειδικότητες: 2 νοσηλευτές/τριες, 1 ιατρός, 2 κοινωνικοί λειτουργοί, 4 άτομα προσωπικό καθαριότητας, 1 διοικητικός υπάλληλος και 2 εργασιακοί σύμβουλοι.

ΛΗΞΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναρτάται για 10 ημέρες. Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει το Σάββατο 24/02/2018. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν αιτήσεις μέχρι και την ημερομηνία λήξης της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η παρούσα αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της PRAKSIS, δημοσιεύεται σε δύο (2) εφημερίδες του νομού Αττικής: A. Χρυσή Ευκαιρία και B.

Καθημερινή και στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Αθηναίων στον οποίο θα υλοποιηθεί η δράση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ολοκληρωμένο φάκελλο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αναφέρονται στο επισυναπτόμενο πλήρες κείμενο πρόσκλησης μόνο ταχυδρομικά στα κεντρικά γραφεία της PRAKSIS στην διεύθυνση: Στουρνάρη 57, 104 32, Αθήνα, υπόψιν Κας Μαργαρίτας Τζαβάρα αναγράφοντας εξωτερικά τον κωδικό της θέσης για την οποία ενδιαφέρονται.

Για διευκρινήσεις ως προς την κατάθεση των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr@praksis.gr, υπόψιν κας Μαργαρίτας Τζαβάρα και Μαριλένας Πετροπούλου


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με ισχυρές βροχές και καταιγίδες το Σάββατο 20.4.2024

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων. Βαρομετρικό χαμηλό συνοδευόμενο από μέτωπα προκαλεί επιδείνωση του καιρού στο μεγαλύτερο …