Έως 9 Μαρτίου οι αιτήσεις μιας πρόσληψης

Εκδηλώνει ενδιαφέρον για την υποβολή πρότασης προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου, με φυσικό πρόσωπο, για τις ανάγκες υλοποίησης του έργου με τίτλο «Διατήρηση της Διαπίστευσης εργαστηρίων για την ανάδειξη της ποιότητας και αυθεντικότητας του ελληνικού ελαιολάδου» το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΑ".

Συγκεκριμένα ενδιαφέρεται για την υποβολή προτάσεων προς σύναψη μίας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Φυσικό πρόσωπο, ελεύθερο/η επαγγελματία για την εκτέλεση των παρακάτω εργασιών για το διαπιστευμένο Εργαστήριο Ελαιολάδου Χανίων:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΥ

  • Εφαρμογή του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025 για τις χημικές δοκιμές που περιλαμβάνονται στο πεδίο του πιστοποιητικού με αρ. 1001 από το ΕΣΥΔ τουΕργαστηρίου Τεχνολογίας Τροφίμων.
  • Διεξαγωγή αναλύσεων σε δείγματα ελαιολάδου με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες/εταιρίες, τη συμμετοχή σε διεργαστηριακά σχήματα καθώς και συνεργασίες/προγράμματα του εργαστηρίου.
  • Παρουσία και ενεργή υποστήριξη κατά τη διαδικασία της ετήσιας επιτήρησης από το φορέα διαπίστευσης για τη διατήρηση του υπάρχοντος πιστοποιητικού.
  • Διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών για την άρση πιθανών μησυμμορφώσεων εντός του  απαιτούμενου χρονικού περιθωρίου.

Όσοι/ες επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους καλούνται να υποβάλουν εγγράφως πρόταση για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, κατ’ άρθρο 681 ΑΚ, μέχρι και την Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00, σε κλειστό φάκελο με την ένδειξη «Για την αριθμ.: 640/8480/21-02- 2018 Πρόσκληση εκδήλωσης Ενδιαφέροντος».


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΤτΕ: Μειώθηκαν οι καταθέσεις, αυξήθηκαν τα δάνεια τον Φεβρουάριο

Οι καταθέσεις από νοικοκυριά και μη κερδοσκοπικά ιδρύματα μειώθηκαν κατά 156 εκατ. ευρώ και οι …