Κοριτσάκι μόλις 4 ετών μένει ανάπηρη σε μάθημα γιόγκας(ΣΟΚ VIDEO)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο σοκ, που δείχνει ένα κοριτσάκι να μένει παράλυτο, ενώ προσπαθεί να κάνει ανάποδη γέφυρα σε μάθημα γιόγκα.

Η τετράχρονη Ξιάο Μπάο, όπως φαίνεται στο βίντεο, επιχειρεί την επικίνδυνη άσκηση όταν χάνει την ισορροπία της και πέφτει στο στρώμα. Ακολούθως φαίνεται ότι δεν μπορεί να μετακινηθεί.

Η μικρή είπε στο δάσκαλο της σχολής, η οποία να σημειωθεί ότι δεν διέθετε άδεια λειτουργίας, ότι δεν νιώθει τα πόδια της και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οπως αναφέρει η Daily Mail ο γιατρός δεν διαπίστωσε κάταγμα στη σπονδυλική στήλη και εκτιμά ότι η παράλυση προήλθε από τις δύσκολες ασκήσεις που της ζητούσε ο δάσκαλος. Ο ίδιος εκτιμά ότι υπάρχουν πιθανότητες το παιδί να μην ξαναπερπατήσει.

Οι ανήσυχοι γονείς ανακάλυψαν κατόπιν εορτής ότι η σχολή δεν ήταν αδειοδοτημένη ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν υπέβαλαν καταγγελία στις αρχές.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …