Πανικός σε αεροπορική πτήση-Οι πιλότοι κλείδωσαν το πιλοτήριο(ΦΩΤΟ)

Ένας 47χρονος επιβάτης που καθόταν στα μεσαία καθίσματα είχε εντοπίσει από την ώρα της απογείωσης κιόλας μια αεροσυνοδό η οποία δεν περνούσε απαρατήρητη, στην πτήση των «Σιβηρικών αερογραμμών» από την Αγία Πετρούπολη προς το Νοβοσιμπρίσκ. Ο επιβάτης άρχισε να ζητάει συνεχώς πράγματα. Πότε ένα ποτήρι νερό, πότε ένα μαξιλαράκι, πότε ξηρούς καρπούς, πάντα από την ίδια αεροσυνοδό.

Κάποια στιγμή όταν δεν τον εξυπηρέτησε η συγκεκριμένη γυναίκα, εκείνος σηκώθηκε την πλησίασε στη μέση του διαδρόμου, επιχείρησε να τη φιλήσει και άρχισε να τη θωπεύει. Η γυναίκα τα έχασε και αρχικά του είπε ευγενικά να καθίσει στη θέση του. Εκείνος φούντωσε περισσότερο και το πράγμα ξέφυγε.

Άφησε την αεροσυνοδό και άρχισε να κυνηγάει τις άλλες αεροσυνοδούς, όπως ο ταύρος όταν βρίσκεται σε περίοδο αναπαραγωγής. Μέσα στην καμπίνα των επιβατών επικράτησε πανικός, και ουρλιαχτά. Ο άνδρας σε παροξυσμό κυνηγούσε τις γυναίκες για να τις θωπεύσει και όποιος άνδρας βρισκόταν στο διάβα του τον γρονθοκοπούσε.

 

Από τη μήνη του δεν γλύτωσε ούτε ένα μωράκι που καθόταν στην 20 σειρά δίπλα στη μαμά του. Το χτύπησε  προφανώς κατά λάθος, μέσα στον χαμό. Οι πιλότοι κλείδωσαν το πιλοτήριο όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις και τότε οι άλλοι επιβάτες αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όρμησαν όλοι μαζί στον μαινόμενο ταύρο και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια τον έδεσαν με ιμάντες σε μια καρέκλα και από κει «απόλαυσε» την υπόλοιπη πτήση μέχρι το αεροδρόμιο Τολμάτσεβο του Νοβοσιμπρίσκ. Εκεί τον παρέδωσαν στην αστυνομία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …