Εγκεφαλικό υπέστη ο Μαρσελίνιο

Πολύ άσχημα μαντάτα για τον Μαρσελίνιο Παραΐμπα, καθώς ο πρώην επιθετικός της Χέρτα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Οπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο 42χρονος, πλέον, ποδοσφαιριστής της Τρέζε υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Καμπίνα Γκράντε, με τους θεράποντες ιατρούς να χαρακτηρίζουν σταθερή, αλλά κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Τονίζεται μάλιστα από το "sdna.gr", πως ακόμη είναι πάρα πολύ νωρίς για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και πως αύριο θα έχουν καλύτερη εικόνα.

Θυμίζουμε πως ο Μαρσελίνιο έχει περάσει- πέραν της Χέρτα- και από τις Μαρσέιγ, Τράμπζονσπορ και Βόλφσμπουργκ, ενώ η ομάδα του Βερολίνου τον έχει ανακηρύξει ως έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης ιστορίας της.


 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΔΕΔΥ- Για απαράδεκτες δηλώσεις προέδρου ΓΣΕΕ κατά της απεργία της 28ης Φεβρουαρίου

View this email in your browser ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή τις απαράδεκτες και προκλητικές δηλώσεις …