Ένταλμα σύλληψης Σαββίδη για την εισβολή με όπλο στο γήπεδο-Μέτρησε το γκολ!(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Νεότερη Ενημέρωση Δευτέρα 10.39

Ενταλμα σύλληψης σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και 4 ακόμη ατόμων εκδόθηκε σήμερα το πρωί, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές. Ο διαιτητής αναφέρει πως μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά τον… πρόλαβε η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη και τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-0.

Ακρως επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Σε αυτό καταγράφει την εισβολή του Σαββίδη με άνδρες της ασφάλειας, ξεκαθαρίζει πως είδε και ο ίδιος ότι οπλοφορούσε, προσθέτει πως απώθησε τον Βασίλη Δημητριάδη, αλλά και πως ο Λούμπος Μίχελ τον απείλησε.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την εισβολή Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε το γκολ του Βαρέλα στο 90’ που δεν μέτρησε καθώς ο διαιτητής Κομίνης με τον βοηθό Ποντίκη υπέδειξαν σε θέση οφσάιντ τον Μαουρίσιο και το 0-0 δεν άλλαξε στο ντέρμπι.

Νεότερη Ενημέρωση 23.36

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, μετά από δύο ώρες αναμονής και... άπειρες διαβουλεύσεις στα αποδυτήρια διεκόπη οριστικά, όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο παρατηρητής της αναμέτρησης.

Πάντως το γκολ του Βαρέλα, που αρχικά κατακύρωσε και εν συνεχεία ακύρωσε ως οφσάιντ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κομίνης το μέτρησε. Μένει πλέον να μάθουμε και τον λόγο της διακοπής του παιχνιδιού.

ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η πλευρά του δικεφάλου του Βορρά ο Κομίνης έκλεισε το φύλλο αγώνα, με νικητή τον ΠΑΟΚ με 1-0 και εις βάρος της ΑΕΚ, για το γεγονός ότι οι "κιτρινόμαυροι" αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί ο αγώνας, για λόγους ασφαλείας.

ΑΕΚ

Από την πλευρά της οι ιθύνοντες της Ένωσης υποστηρίζουν ότι το γκολ του ΠΑΟΚ μέτρησε, προσθέτοντας ότι η διακοπή οφείλεται στην εισβολή στον αγωνιστικό χώρο από τον Ιβάν Σαββίδη.

Αρχική Ενημέρωση 22.49

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Τούμπα μετά την ακύρωση γκολ – οσφάιντ του ΠΑΟΚ από τον β’ βοηθό του αγώνα.

Ο πρόεδρος του ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και είπε στην ομάδα του να φύγει από το γήπεδο, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να τον εμποδίσουν....

Ενώ στη συνέχεια κινήθηκε απειλητικά προς αξιωματούχο της ΑΕΚ, όπως αναφέρει το "aftodioikisi.gr".

Ο φωτογραφικός φακός όμως εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος όταν έβγαλε το μπουφάν του αποκαλύφθηκε ότι οπλοφορούσε!

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, λίγο μετά την είσοδο του, όπου ζήτησε από τους παίκτες του να αποχωρήσουν, ο Ιβάν Σαββίδης είχε περασμένο στη ζώνη του ένα όπλο σε μια εικόνα πρωτόγνωρη για τα ελληνικά γήπεδα.

Το... ντου του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο έχει ως αποτέλεσμα η Ενωση να ενημερώνει επισήμως για όλα όσα είπε ή έκανε ο Σαββίδης κατά την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Και ένα από αυτά που είπε και έκανε, όπως ενημερώνει επισήμως η ΑΕΚ, ήταν να κάνει λόγο για... νεκρό Κομίνη!

Συγκεκριμένα κατα το "gazzetta.gr" , σύμφωνα με όσα λέει επισήμως η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, ο Σαββίδης είπε το εξής προς τον Κομίνη: «Είσαι νεκρός»! Παράλληλα, η ΑΕΚ λέει επισήμως ότι στα αποδυτήρια της Τούμπας υπάρχουν πιέσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ προς τον Κομίνη για να... μετρήσει το γκολ από τα αποδυτήρια!

Η φάση που τίναξε το ντέρμπι στον αέρα!

Είναι ενδεικτικό πως οι περισσότεροι παίκτες έλεγαν στον Σαββίδη να μην πάρει την ομάδα από το γήπεδο, μέχρι που ο διαιτητής Κομίνης αποφάσισε να πάει στα αποδυτήρια μαζί με τους συνεργάτες του. Την απόσυρση των διαιτητών αποπειράθηκε να ακολουθήσει κι η ΑΕΚ, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φωνάζουν στους συναδέλφους τους της Ένωσης να μην φύγουν.

Εν τέλει οδηγήθηκαν όλοι στα αποδυτήρια, με τους διαιτητές και τον παρατηρητή να συσκέπτονται για το αν και πως θα αρχίσει ξανά ο αγώνας….

Ο Γιώργος Κομίνης, ύστερα από μία ώρα κατάθεσης στην Αθλητική Βία αποχώρησε μαζί με τους βοηθούς του συνοδεία αστυνομίας από την Τούμπα.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ περίμεναν, ώστε να ενημερωθούν τι έγραψε στο φύλλο αγώνα, στο οποία σύμφωνα με τη «Νοva» αναφέρει:

1) Βίαιη εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με συνοδεία ατόμων της προσωπικής του ασφάλειας.

2) Βίαιη απώθηση του Ιβάν Σαββίδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

3) Λεκτική επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον ίδιο τον Γιώργο Κομίνη, με τη φράση: "Έχεις τελειώσει".

"Μετά απ' όλα αυτά αποφάσισα να εισέλθω στα αποδυτήρια διότι η κατάσταση που επικρατούσε δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα".

4) "Στα αποδυτήρια ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου μου είπε ότι οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι, ενώ έκανε αναφορά και σε κατοχή όπλου απ' την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη, το οποίο είχα δει κι εγώ".

Για το σκορ, ο ρέφερι έγραψε πως ύστερα από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς του κατακύρωσε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ, αλλά η εισβολή του Ιβάν Σαββίδη έφερε τη διακοπή του ματς.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …