70 οι θέσεις "ΥΕ Εργατών Καθαριότητας"

Ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης (2) διάρκειας, συνολικού αριθμού εβδομήντα (70) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του ο Δήμος Χαλκιδέων, ως "70 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας-Συνο δοί απορριμματοφόρων."

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  • Αίτηση
  • Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνουν ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση που θα διατίθεται στο γραφείο Υπηρεσιακών Μεταβολών του Δήμου Χαλκιδέων, στο 2ο όροφο Ληλαντίων και Μεγασθένους Τ.Κ. 34100, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αρμόδια υπάλληλος Κληματσάκη Αλεξάνδρα κλάδου ΔΕ 38/Α΄, τηλ.2221355129.

Οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους σε διάστημα δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της ανακοίνωσης, στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoschalkideon.gr), έως 22/03/2018.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θεοδωρικάκος: Ο θαλασσοδαρμένος Κασσελάκης από τα μαλλιά του πιάνεται

Οπως συνόψισε ο κος Θεωδορικάκος, ο κος Κασσελάκης θα ήταν προτιμότερο να εγκαλέσει τον ξάδελφό …