Η πεθερά δολοφόνησε την μητέρα των 2 εγγονιών της(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Σε δικαστική διαμάχη με τον σύζυγό της για το διαζύγιο, βρισκόταν μητέρα 2 μικρών παιδιών, που εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένη νεκρή, στο πάτωμα της κουζίνας του πατρικού της σπιτιού όπου έμενε μέχρι να ολοκληρωθεί το διαζύγιο, με την πεθερά της και δολοφόνο δίπλα της!

Η Jenna Wall τον Ιούνιο του 2016, είχε πυροβοληθεί 4 φορές από την πεθερά της που είχε βγάλει τα δύο τότε 10χρονα αγοράκια της έξω από το σπίτι. Η 64χρονη Elizabeth Wall συνελήφθη από τις αρχές για την άγρια δολοφονία.

Άγρια δικαστική διαμάχη για διαζύγιο και επιμέλεια παιδιών

Πριν μερικά 24ωρα όπως γνωστοποίησε το "People" καταδικάστηκε σε ισόβια και θα μπορέσει να αποφυλακιστεί μετά από 30 χρόνια. Στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έκλαιγε αλλά δεν μίλησε καθόλου πέρα από το να απαντήσει κάποιες από τις βασικές ερωτήσεις του δικαστή.

«Σίγουρα είναι πολύ στεναχωρημένη για αυτό που συνέβη» δήλωσε ο δικηγόρος της. Η μητέρα της Jenna, Sheri Charlton, ήταν συντετριμμένη ενώ μιλούσε στο δικαστήριο για τη δολοφονία.

Οι αρχές πιστεύουν πως η Elizabeth σκότωσε τον Jenna λόγω του χωρισμού από τον γιο της Jerrod Wall. Η μάχη για το διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών είχε εξοργίσει την Elizabeth.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κ. Χατζηδάκης για 30ετές ομόλογο: Σημαντική επιτυχία για τη χώρα

«Η έκδοση ομολόγου 30ετούς διάρκειας, αποτελεί σημαντική επιτυχία για τη χώρα» δήλωσε ο ΥΠΕΘΟ Η …