Πατέρας με το παιδί του, εκδιώθηκε από πτήση! Αδιανόητος ο λόγος

Σε δύσκολη θέση βρίσκονται οι ιθύνοντες της αεροπορικής εταιρείας που καλούνται να απολογηθούν επειδή ένας πατέρας μαζί με την κόρη του εκδιώχθηκαν από πτήση.

Όλα συνέβησαν στην πτήση 1683 της "Southwest Airlines" από το Σικάγο στην Ατλάντα την Τετάρτη. Επιβάτης βιντεοσκόπησε τον πατέρα να φεύγει έχοντας το παιδί του αγκαλιά. Ο λόγος που το πλήρωμα τον ανάγκασε να φύγει, ήταν επειδή το παιδί φοβόταν να πετάξει με αεροπλάνο.

Η Αλέξις Άρμστρονγκ, αυτόπτης μάρτυρας που βιντεοσκόπησε το περιστατικό, ισχυρίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν το κοριτσάκι ήθελε να κάτσει στα γόνατα του πατέρα της και όχι στη θέση της επειδή φοβόταν.

Τότε ήρθε μια αεροσυνοδός και είπε στον πατέρα να ηρεμήσει το παιδί και να κάτσει στη θέση του. Ο πατέρας τα κατάφερε, το παιδί έκατσε στη θέση του και τότε μια αεροσυνοδός τους ζήτησε να φύγουν από το αεροπλάνο!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η αεροσυνοδός φώναξε στο κοριτσάκι. Τελικά πατέρας και κόρη εγκατέλειψαν το αεροπλάνο.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …