Η συνάντηση Λεμπιδάκη με έναν εκ των βασικών του απαγωγέων

Δίωρη συνάντηση με έναν από τους βασικούς απαγωγείς του είχε προ μερικών ημερών - χωρίς να δημοσιοποιηθεί οτιδήποτε - στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου ο 54χρονος επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης!

Ο Λεμπιδάκης, που είχε κρατηθεί για έξι μήνες όμηρος, φέρεται να χαιρέτησε ζεστά και να μίλησε σε «φιλικό» κλίμα με τον απαγωγέα του σχετικά με τις συνθήκες ομηρείας του και μεταφοράς του σε διάφορα κρησφύγετα.

Επιπλέον όπως γνωστοποίησε το "tanea.gr", στη διάρκεια της συζήτησης αυτής που έλαβε και τη μορφή κατ' αντιπαράσταση εξέτασης, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης φέρεται να παραδέχθηκε ότι ο τωρινός συνομιλητής του, του είχε προτείνει βοήθεια για ν' αποδράσει. Ομως ο 54χρονος όμηρος φαίνεται ότι αρνήθηκε την πρόταση, με τον φόβο ότι στη διάρκεια της φυγής του μπορεί να υπήρχε αιματηρή επίθεση από συνεργούς του.

Την ίδια ώρα, ελάχιστα στοιχεία έχουν εισέλθει στη δικογραφία για την τεκμηρίωση της εμπλοκής κι άλλων 3-4 ατόμων που φαίνεται ότι συμμετείχαν στην αρπαγή και την πρώτη φάση της ομηρείας του Λεμπιδάκη τον Μάρτιο του 2017. Το έλλειμμα αυτό παρουσιάζεται λόγω της μεθοδικής προσπάθειας, τον Αύγουστο του 2017, των ασύλληπτων ποινικών να απεμπλακούν και να εξαϋλώσουν τα ίχνη τους, αλλά και του μη εντοπισμού κάποιων από τα κρησφύγετα στα οποία είχε κρατηθεί αρχικά ο επιχειρηματίας.


Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …