Αστέρι του ποδοσφαίρου συνελήφθη-Ήταν και πάλι μεθυσμένος(ΦΩΤΟ)

Να είναι μεθυσμένος για δεύτερη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα του, καταστρέφοντας σταθμευμένα αυτοκίνητα, συνελήφθη ο Ντάρον Γκίμπσον της Σάντερλαντ, πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ιρλανδός μέσος ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν αντιλήφθηκε πως βγήκε από την πορεία του με αποτέλεσμα να διαλύσει τα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα και φυσικά το δικό του αμάξι, μια Mercedes αξίας 75 χιλιάδων λιρών.

Ο 30χρονος χαφ των «μαύρων γάτων» σύμφωνα με το "in.gr" είχε συλληφθεί από τις Αρχές και στο παρελθόν να οδηγεί μεθυσμένος. Ευτυχώς όμως, δεν τραυματίστηκε, ενώ στο σημείο έφτασε αμέσως η αστυνομία με τον Γκίμπσον να καταθέτει για το συμβάν.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …