Χιλιάδες αιτήσεις συντάξεων σε εκκρεμότητα

Πάνω από δύο εβδομάδες παραμένει ακέφαλος ο ΕΦΚΑ μετά την απομάκρυνση Μπακαλέξη και την αποκάλυψη ότι ο προταθείς από την κυβέρνηση κ. Στάθης Μαρίνος είχε επιχείρηση και ο συνεργάτης του έπαιρνε δουλειές με απευθείας ανάθεση από την… ΗΔΙΚΑ στην οποία ο παρ’ ολίγον διοικητής εργαζόταν ως σύμβουλος.

Ο νέος διοικητής σημειώνει το " enikonomia.gr" πρέπει να διαχειριστεί τις την έκδοση των χιλιάδων εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης και τα μεγάλα διοικητικά και λειτουργικά προβλήματα του φορέα. Στα 88 προαπαιτούμενα που πρέπει να υλοποιηθούν στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης υπάρχουν δεσμεύσεις που συνδέονται με τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Δεν είναι μόνο το φιάσκο, με τη θέση του διοικητή του ΕΦΚΑ. Κενή παραμένει και η θέση του του διοικητή του ΕΤΕΑΕΠ μετά την αποχώρηση Καποτά, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται χιλιάδες επικουρικές συντάξεις και εφάπαξ.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …