Νέα δεδομένα για Ανώτατο Εκπαιδευτικό ίδρυμα

Νέα δεδομένα αναμένεται να φέρουν οι συνέργειες με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των ιδρυμάτων είναι σε εξέλιξη.

Με βάση τα όσα έχουν συζητηθεί έως τώρα, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, μετά τις διεργασίες το Πανεπιστήμιο μπορεί να έχει 8 σχολές- από τις οποίες οι 2 θα είναι νέες- με 34 τμήματα.

Τρεις από τις σχολές θα είναι στον Βόλο, τρεις στη Λάρισα και από μία σε Τρίκαλα και Λαμία.

Σε ό,τι αφορά στα τμήματα, προτείνεται να υπάρχουν 14 στο Βόλο (από 12 που είναι σήμερα), 10 στη Λάρισα (2 σήμερα), 5 στη Λαμία (2 σήμερα), 4 στην Καρδίτσα (1 σήμερα) και 1 στα Τρίκαλα (όσα και σήμερα). Για τις τελικές αποφάσεις, αναμένεται να ληφθεί υπ’όψιν και σχετική απόφαση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για συνέργειες με το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας σε Εύβοια και Βοιωτία.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Στις 1.434,03 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 48,69 εκατ. ευρώ Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των …