Συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους με πολλούς νεκρούς(VIDEO&ΦΩΤΟ)


Στρατιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε στο αεροδρόμιο του Μπούφαρικ της Αλγερίας με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 200 νεκρούς.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, στο αεροσκάφος επέβαιναν 100 άνθρωποι ωστόσο, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους οι νεκροί μπορεί να ξεπεράσουν τους 200. Πιο συγκεκριμένα, το πρακτορείο Sputnik κάνει λόγο για 200 επιβαίνοντες και επικαλούμενο το τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya μεταδίδει ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Σύμφωνα με το βρετανικό BBC, στο αεροπλάνο επέβαιναν 103 στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους, ενώ φαίνεται να υπάρχει ένας επιζώντας.

Το αεροσκάφος Ιλιούσιν κατέπεσε στην ορεινή περιοχή που βρίσκεται στην επαρχία Οούμ αλ-Μπουαγκί, και κατευθυνόταν προς την πόλη Μπεσάρ, λίγο μετά την απογείωσή του.
Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή που επικαλείται δηλώσεις του αξιωματούχου των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών συνταγματάρχη Φαρίντ Νετσάντ στο δημόσιο ραδιόφωνο, βρέθηκε ένας επιζών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης.
Οι Αρχές έστειλαν στο σημείο130 μέλη της πολιτικής προστασίας, 14 ασθενοφόρα και δέκα φορτηγά.


 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …